Verticalizeaza natura in interiorul locuintei tale! Descopera gradinile verticale de la Arta Gradinilor

 Planul orizontal este, in general, un simbol al stabilitatii. Este pamantul, din care s-au dezvoltat toate plantele si toti arborii, este locul din care cresc si se dezvolta toate vietuitoarele. Planul orizontal este cel al evolutiei. Este maretia unui copac falnic, care de secole isi arboreaza maretia, este abilitatea umana de a merge perpendicular cu pamantul, intr-un echilibru perfect. Fara orizontala, insa, nu ar putea exista verticala, asa cum fara clasicele gradini orizontale nu ar putea exista si inovatoarele gradini verticale.

Gradinile verticale reprezinta un ameste de invoatie umana combinata cu tehnologie de ultima generatie si benevolenta a naturii. Gradinile verticale de interior reprezinta un mod cu adevarat inedit de a transpune frumusetea naturala a unei gradini chiar in interiorul locuintei tale, valorificand spatiul gol al unui perete care va deveni suport pentru aceasta. Arta Gradinilor este firma de amenajari de gradini care are in vedere dorintele tale moderne si care iti poate oferi cea mai buna solutie in materie de gradini verticale, tinand cont de toate preferintele tale.

Cum iti schimba gradinile verticale de la Arta Gradinilor designul interior al casei tale?

gradini verticale

Daca esti tentat sa ai in propria casa o gradina cu un design indraznet si inovativ, atunci esti pregatit pentru executia unei gradini verticale. Pentru inceput, trebuie sa stii cateva lucruri importante despre conceptul de gradini pe verticala:

  • Folosesc peretii locuintei drept suport stabil pe care sa poata fi pozitionate
  • Sunt concepute dintr-un sistem complex de irigare si fertilizare, care asigura plantelor nu doar un spatiu in care sa isi infiltreze radacinile, ci si un mediu excelent in care sa se dezvolte
  • Sunt concepute din diferite tipuri de plante, de obicei fara un volum exagerat, care alcatuiesc un fel de perete mereu verde
  • Asigura o tranzitie moderna de la obisnuitele tipuri de obiecte decorative care sunt in general plasate pe pereti, catre un adevarat ecosistem special pentru interiorul casei
  • Este responsabil cu improspatarea aerului din orice locuinta, asigurand consumul de dioxid de carbon si redarea de oxigen, pentru un spatiu in care sanatatea primeaza

Iata doar cateva dintre cele mai generale date ale gradinilor verticale de interior si despre modul in care acestea au puterea de a schimba intregul design al unei locuinte. O gradina verticala de la Arta Gradinilor poate creste direct in interiorul casei tale, daca esti dispus sa beneficiezi de ultimul trend in materie de peisagistica .

De ce sa apelezi la Arta Gradinilor pentru gradinile verticale?

gradini verticale montaj

Chiar daca un concept specific acestor gradini verticale suna destul de simplu, planul si executia acestora este destul de complexa, necesitand expertiza unor profesionisti in domeniul amenajarii de gradini. De aceea, Arta Gradinilor este o firma de amenajari de gradini verticale din Bucuresti, capabila sa ofere solutia potrivita in functie de dorintele tale. Din acest motiv, apeland la compania Arta Gradinilor, esti pregatit sa lasi niste experti sa se ocupe de designul casei tale, pentru ca tu sa te bucuri de propriul tau perete natural in cel mai scurt timp.

Serviciile de calitate si solutiile moderne oferite de Arta Gradinilor transforma aceasta companie in optiunea potrivita pentru toate proiectele care includ gradini verticale in Bucuresti, precum si pentru proiectele ambitioase care aduc natura mai aproape de tine. Gandeste mereu pe verticala, iar gradinile verticale de interior pe care Arta Gradinilor ti le poate oferi vor veni ca o completare naturala a casei tale.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.