Videochat de acasa

videochat-400x300

Activitatea de videochat este una tabu in Romania, in mare parte datorita lipsei de informatii in ceea ce priveste activitatea modelelor. Multi nu stiu ca a fi model inseamna sa ai un job full-time, ca trebuie sa fii pregatit sa investesti in promovare si sa stii cum sa comunici cu clientii.  Este un domeniu competitiv, in care nu oricine poate sa faca o cariera. Majoritatea modelelor renunta dupa 2 saptamani, pentru ca nu este tocmai facil sa atragi pe cineva intr-o conversatie, mai ales cand exista o competitie acerba .

Video chat-ul este o activitate 100% legala in Romanaia, fiind reglementata de legea 196/2003, care ulterior a fost modificata si completata prin legea 496 din 2004. Aceasta activitate poate fi desfasurata in cadrul unui studio profesionist, de acasa, independent sau prin intermediul unui studio.

videochat

Pentru a desfasura aceasta activitate avea nevoie de un laptop, webcam si acces la internet. De asemenea este important de precizat ca trebuie sa ai peste 18 ani. Exista de asemenea posibilitatea de a lucra cu un studio, vei primi asistenta tehnica, vei avea parte consiliere cat si de promovare. Conversatiile dintre modele si clienti avand caracter privat.Aceasta activitate este una strict confidentiala, existand chiar cerinta din partea site-urilor de a nu iti divulga numele sau adresa.

Avantajele desfasurarii acestei activitati de acasa sunt urmatoarele:

  • iti faci singura programul
  • intri online la ce ora vrei fara a fi constransa de un program anume
  • nu esti nevoita sa sa te prezinti intr-o anumita locatie la o anumita ora, sa iesi din casa in cazul in care  ploua, ninge, este canicula etc.
  • esti propriul manager
  • poti sa desfasori aceasta activitate fara sa fii deranjata sau sa ai colega de camera
  • este o activitate pe care o poti desfasura de oriunde, de exemplu intr-o zi poti sa fi In Bucuresti in adoua poti sa fi in Venetia

video chat

Video chat-ul de acasa, pe cont propriu, este mai degraba recomandat modelelor care au deja experienta. De ce? Pentru ca trebuie sa administrezi tu detalii precum profile, detalii tehnice, conturi si plata. Chiar daca alegi varianta de a lucra de acasa, este recomandat ca la inceput, sa alegi sa lucrezi cu un studio, doarece vei primi training-uri si suport tehnic, vei invata cum sa interactionezi cu clientii.

Video chat-ul poate fi o experienta care te va ajuta sa iti schimb perceptia asupra vietii, vei deveni mai increzatoare in propriile forte si vei avea ocazia sa te auto-depasesti constant.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

,

Comments are closed.