Vine vara, cand ai de gand sa iti pui aparat de aer conditionat in casa?

Din motive numai de tine stiute, ai amanat sa iti pui aparate de aer conditionat prin casa. Poate nu ai avut bani suficienti, poate ca nu a fost cazul fiindca nu ai prea avut concediu verile trecute, insa nu poti amana acest lucru la nesfarsit: trebuie sa intr in rand cu lumea si sa iti cumperi macar un aparat de aer conditionat. De montaj nu te poti ocupa tu, decat daca vrei sa te complici; cel mai simplu este sa apelezi la o firma de instalatii care merge oriunde in Bucuresti pentru a realiza montajul aparatelor de aer conditionat.

Dupa ce vii cu aparatul acasa, sau dupa ce ti se livreaza, nu iti chema vecinii, pentru ca ei probabil sunt ocupati chinuindu-se cu montarea aparatelor lor. Cel mai bine este sa apelezi la o firma formata din profesionisti, pentru care montarea aparatelor de aer conditionat este o rutina.

In modul acesta, coltul camerei nu va fi distrus, si vei putea sa ai o racoare nemaipomenita la tine in casa, mai ales in camera in care il pui. Bineinteles, il vei putea folosi si iarna, cand cu toata caldura care este in casa, tot simti ca mai trebuie sa tragi un flaner pe deasupra.

 

Alege-ti in mod inteligent un produs care da aer conditionat

Pana si specialistii spun ca romanii sunt tentati sa faca decizii pripite in legatura cu aparatele de aer conditionat. Cumpara aparatele dupa ureche si pe urma si le monteaza tot ei, intr-un mod neprofesionist. Cel mai bine este sa tii cont de factorii de mai jos atunci cand iti cumperi aparatul de aer conditionat:

  • Volumul locuintei tale – faci masuratori si poti pune si 10% in plus, numai asa, ca sa nu fii nevoit vreodata sa suprasoliciti aparatul
  • Peretii si izolatia – daca stai la casa este mai complicat, dar ar trebui sa stii, dar daca stai la bloc, este simplu- intreaba-ti administratorul
  • Pozitionarea fata de soare – in zilele toride de vara, soarele va fi foarte sus si va sta acolo o buna parte din zi, asa ca fa o analiza
  • Temperatura la care te simti tu confortabil pe timp de vara
  • Nevoia de incalzire suplimentara pe timp de iarna

 

La cate firme de instalatii sunt in Bucuresti, de unde sa stii pe care sa o contactezi?

Bine, ai vazut cam de ce date ai nevoie sa transmiti celor care iti vand aparatul de aer conditionat. In functie de ce transmiti tu, iti va fi recomandata o varianta de aparat de aer conditionat. Apoi te blochezi: la ce firma de instalatii sa apelezi pentru a iti face un montaj bun al aparatului de aer conditionat? Importante sunt 4 criterii:

  • Declara o experienta mare in montarea de sisteme de aer conditionat
  • Dovedesc experienta de montaj al sistemelor de aer conditionat pentru cat mai multe categorii de cladiri
  • Au o prezenta buna in online
  • Nu monteaza numai aparate de aer conditionat, ci este o firma de instalatii a diferitelor sisteme de incalzire si racire

Daca tii cont de lucrurile acestea, in doi timpi si trei miscari vei avea in casa temperatura pe care o doresti, acum, ca vine vara, dar si la iarna. Deci, cand ai de gand sa obtii asta?

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.