Vrei sa le oferi bunicilor o batranete usoara, intr-o atmosfera familiala? Apeleaza la serviciile de 5 stele ale unui camin de batrani privat din Bucuresti

Cu totii ne dorim ca persoanele dragi noua, bunici, unchi, parinti, trecuti de varsta a treia sa aiba parte de o batranete usoara, ferita de griji si petrecuta intr-un spatiu cat mai placut. Fiindca de cele mai multe ori, lipsa de timp a noastra sau incapacitatea de a apela la o persoana care sa stea mereu langa cel batran ne impiedica sa le oferim o grija constanta, atunci o solutie la indemana este un camin de batrani in Bucuresti, cel care poate deveni al doilea camin pentru cei varstnici. Numeroasele servicii de calitate, precum si atentia personalului specializat sunt cateva dintre motivele pentru care orice varstnic si-ar gasi linistea in spatiul oferit de un astfel de centru de ingrijire.

Un camin de batrani cu sevicii de 5 stele, personalizate in functie de nevoile fiecarui rezident

Fiindca la batranete apar cele mai multe probleme de sanatate, fiecare cu un anumit tip de tratament si de ingrijire necesar, avantajul apelarii lacamin de batrani in Bucuresti un camin particular de batrani, cum este caminul “Batraneti Fericite”, din Bucuresti, este ca le va oferi rezidentilor servicii personalizate, adaptate nevoilor batranilor. De exemplu, daca varstnicul tocmai a suferit o interventie chirurgicala, personalul caminului “Batraneti Fericite” va avea grija ca acesta sa primeasca ingrijire la pat, precum si consultul medicilor in fiecare zi.

Daca este vorba despre un rezident cu tulburari de mers, personalul va avea grija sa ii ofere acestuia ajutor in deplasare, atat in mediul intern, cat si in cel extern, ori de cate ori este nevoie.

Analize de sange, consult medical si ingrjire direct la sediul caminului de batrani

Diferit fata de alte tipuri de centre de acest fel, caminul de batrani din Bucuresti, “Batraneti Fericite” isi propune sa ofere cea mai larga gama de servicii, dintre care cele mai importante sunt, evident, cele medicale. Stim ca foarte multi dintre varstnici nu se pot deplasa, ori a-i transporta la diferite clinici de specialitate dureaza un timp indelungat si se face in conditii speciale. Un camin particular isi propune sa aduca direct la sediul lui o echipa medicala atent formata, astfel incat sa raspunda prompt tuturor nevoilor celor varstnici.

Printre cele mai importante astfel de servicii, ce tin de aria medicala, se numara recoltarea de probe de sange direct la sediul caminului de batrani, investigatii medicale la solicitarea apartinatorilor, kinetoterapie, ortopedie, chirurgie si cardiologie, tratarea ecarelor si plagilor, precum si supraveghere de specialitate, in orice moment al zilei.

In cazul in care va doriti, estimativ, sa stiti oferta de pret al caminului de batrani Batraneti Fericite si sa cereti o programare cu personalul acestuia, mijloacele moderne va ajuta. Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe pagina online a caminului, loc in care veti gasi toate datele de contact necesare.

Alegeti sa le oferiti bunicilor un trai linistit, intr-un spatiu care sa devina a doua casa!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.
Comments are closed.