Vrei sa stii mereu pe cine primesti in vizita? Instaleaza un interfon!

Acum cateva decenii, lucrurile erau foarte simple in materie de vizite pe care le primeai, pentru ca in spatiile rurale, toata lumea se cunoastea cu toata lumea, nefiind mari surprize la aparitiile de la poarta. Astazi, insa, in conditiile in care locuim in marile orase, la casa sau la blocuri cu apartamente, suntem mereu pusi in situatia de a nu sti cine ne poate vizita, si, mai ales, ce scopuri are.
Foarte multe infractiuni de tip spargere de apartamente au loc datorita neatentiei locatarilor, precum cei care locuiesc in blocuri, de exemplu, care pot uita o usa deschisa, facilitandu-le accesul raufacatorilor. Aceasta problema poate fi foarte usor inlaturata prin instalarea speciala a unui interfon sau a unui videointerfon, in functie de locul in care este amplasata proprietatea si de preferintele speciale ale locatarilor.

De ce sa optezi pentru un interfon?

Daca locuiesti intr-un bloc cu apartamente, stii probabil de utilitatea unui interfon. Acesta este cheia speciala pentru ca doar locatarilor din acel spatiu cu locuinte sa le fie permis accesul, fara posibilitatea ca cei nepoftiti sa intre fara permisiunea unuia dintre cei care locuiesc intr-unul dintre apartamente. Alegerea unui interfon special pentru complexul de apartamente in care locuiesti poate fi o provocare, insa poti tine cont de cateva elemente specifice pentru o alegere eficienta:
• Magazinul de unde cumperi interfonul, pentru a obtine cea mai buna calitate a aparaturii si a elementelor care compun intregul aparat
• Pretul pe care acest aparat de interfon il are si care trebuie sa se incadreze intr-un buget optim pentru o astfel de investitie
• Componentele unui interfon, necesare functionarii in parametri optimi a acestuia pentru fiecare locatar in parte.
Toate aceste caracteristici contribuie enorm la alegerea unui interfon, precum si la alegerea unui aparat care sa ofere atat siguranta locatarilor unei proprietati, cat si usurinta de a comunica cu toti vizitatorii care doresc sa aiba acces pe proprietate.

Care sunt avantajele unui videointerfon?

interfon si videointerfon
Spre deosebire de un interfon, un videointerfon adauga la capabilitatile de comunicare si componenta video. Este mult mai facil, pentru toti cei care locuiesc intr-o proprietate privata, sa aiba parte nu doar de comunicare audio, prin intermediul unui interfon, ci si comunicare video, pentru a vedea exact pe cel care doreste sa aiba acces pentru proprietate. Din acest punct de vedere, lucrurile stau diferit, oricum, pentru ca accesul intr-o scara de bloc este mult diferit de accesul in curtea si in casa unui proprietar. Astfel, prin intermediul unui videointerfon, proprietarul poate observa, prin intermediul unei camere plasate langa butonul de sonerie, cine doreste sa patrunda in spatiul sau.
Din nou, pentru alegerea unui videointerfon de calitate se aplica aceleasi principii ca la interfoane, cu diferenta ca in acest caz se ia in considerare si calitatea camerei si, implicit, a imaginilor surprinse de aceasta. Pentru achizitionarea unui interfon sau a unui videointerfon, la preturi avantajoase si calitate de neregretat, Atu Tech a pregatit cateva oferte interesante, in aceasta perioada, prin care doreste sa influenteze cat mai multi proprietari sa isi instaleze un astfel de sistem de monitorizare si comunicare. Videointerfoanele si interfoanele la preturi ieftine de la Atu Tech pot fi si instalate, la cerere, de catre aceeasi companie, oriunde in tara, in functie de preferintele tale. Alege calitatea unui aparat de interfon sau videointerfon si expertiza unei echipe profesioniste prin alegera magazinului online Atu Tech!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, ,

Comments are closed.