Vrei sa te muti? Iata de ce sa alegi un apartament!

Pentru orice persoana, momentul in care isi achizitioneaza prima locuinta este unul la care a visat dintotdeauna! Cel mai probabil, este si cazul tau, si te simti in al 9-lea cer pentru ca, in sfasit, vei deveni proprietar!

Bineinteles, odata ce te-ai decis asupra cumpararii unui imobil, trebuie sa te hotarasti daca iti doresti ca acesta sa fie in cadrul unui ansamblu rezidential de apartamente, precum www.romcorezidential.ro, sau la curte. Ambele variante au avantaje multiple, iar in acest articol vei descoperi de ce prima mentionata poate fi solutia ideala pentru tine! Sunt cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand faci o astfel de alegere importanta, pentru ca rezultatul sa fie cel mai bun pentru tine si familia ta si pentru a avea parte de confortul si siguranta la care ai visat!

Descopera care sunt avantajele vietii la bloc

romcorezidential

  • Pretul de achizitie

In primul rand, trebuie sa stii ca achizitionarea unui apartament este mai putin costisitioare decat cea a unui teren, cu sau fara constructie pe suprafata lui. Deci, daca ai un buget pe care nu il poti depasi, o locuinta la bloc va fi cea mai buna alternativa. Poti verifica ofertele existente online foarte simplu: intra pe site si alege-ti tipul de imobil conform nevoilor tale. Selecteaza un apartament de doua, trei sau chiar 4 camere, pe care il vei numi acasa.

  • Pretul de intretinere

Nu doar achizitia unui apartament este mai accesibila, dar si intretinerea acestuia. Desi foarte multe persoane se gandesc ca scapa de suma lunara pe care o platesc, in realitate, valoarea facturilor la incalzire, apa si curent electric, poate fi mai ridicata la casa decat la bloc. Dimensiunea si gradul de izolatie termica au legatura cu acest lucru.

  • Locatia

De cele mai multe ori, in orase nu vei gasi sa achizitionezi un teren pe care iti poti ridica o casa, pentru ca majoritatea spatiilor au fost folosite pentru constructia blocurilor, mult mai eficiente din punct de vedere al numarului de persoane care pot locui intr-o suprafata limitata. De aceea, daca iti doresti sa ajungi cu usurinta la job, sa fii aproape de mijloacele de transport public si, in general, sa te deplasezi mai rapid catre orice punct, locuitul intr-un apartament reprezinta o solutie mult mai buna.

  • Amenajarea, utilarea si mobilarea

In prezent, exista ansambluri rezidentiale care ofera toate conditiile unui trai confortabil si in siguranta. Mai mult decat atat, pe langa faptul ca poti alege cum anume va fi compartimentata locuinta ta, majoritatea dezvoltatorilor ofera ocazia sa cumperi un apartament gata utilat si mobilat. Astfel, economisesti timpul pe care l-ai fi ales alegand produsele necesare si te bucuri de un decor superb, gandit de un designer de interior.

  • Siguranta

Specialistii au observat ca exista riscuri mai mici in ceea ce priveste incidentele neplacute, precum furturi sau intrari prin efractie in cazul locuintelor aflate intr-un bloc, datorita agentilor de paza, a cartelelor prin care se face accesul, dar si a suprafetei limitate, de care personajele negative se feresc.

Asadar, un apartament poate fi solutia ideala pentru tine, daca nu dispui de un buget foarte generos sau daca iti doresti ca, macar pentru urmatorii ani, sa fii aproape de oras si de oportunitatile pe care le gasesti aici!

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , , ,

Comments are closed.