De ce e bun dansul indiferent de varsta

Sunt unii care se intreaba de ce e bun dansul indiferent de varsta. Raspunsul la intrebare nu poate fi chiar atat de greu: dansul inseamna sport si relaxare. Oricine are nevoie de sport si relaxare indiferent daca ai 19 ani sau 70. Sportul inseamna sanatate, iar daca ne gandim la stilul de viata pe care il avem majoritatea dintre noi, vom vedea ca avem nevoie de sport. E important sa fim foarte atenti atunci cand ne alegem un hobby. Un hobby precum dansul este perfect pentru copii. Daca te apuci de dans inca te mic si te prinde acest sport este benefic din toate punctele de vedere. Dansul are o multime de avantaje in comparatie cu alte sporturi mai periculoase pentru copii. Poate e important pentru unii parinti sa inteleaga ca dansul este ceva special si aparte. Niste cursuri dans pentru copii lor poate avea beneficii pentru copilul lor.

Scolile de dans iti ofera o multime de cursuri doar timp sa ai. Vacanta de vara este momentul ideal ca cineva sa inceapa niste cursuri de dans pentru ca la inceput este destul de dificil pana prinzi „pasii” daca pot spune asa. 1 luna sau 2 in care iei cursuri de dans vor fi de ajuns pentru a prinde cat de cat pasii ritmurilor. O scoala dans precum Stop and Dance iti pune la dispozitie o multime de cursuri pentru a deveni cel mai bun. E greu sa zici ca devii cel mai bun pentru ca tot timpul vor fi altii mai priceputi, insa cand pleci de la zero si termini ceea ce ai inceput poti sa te consideri cel mai bun, doar pentru simplul fapt ca ai reusit sa duci la bun sfarsit ceva.

Desi multi nu cred ca dansul este important sunt unii printre noi care au niste argumente destul de bune in aceasta privinta. Daca pui pe o hartie avantaje si dezavantajele dansului, ca si sport, vei ramane surprins.

Bolocan Ovidiu-Cristian

Bolocan Ovidiu-Cristian este autorul acestui blog. Il puteti gasi si urmari pe Twitter si Facebook.

, , ,

Comments are closed.